Om oss

Holmenveien barnehage Espira åpnet i august 2015. Barnehagen består av et stort nybygg og en totalrestaurert sveitservilla. Tomten er på hele 7 mål og gir varierte utfordringer til store og små. En del av tomten er en gammel eplehage og vil være et friområde uten plassmonterte lekeapparater. Her er det imidlertid paviljong, store grøntareal, epletrær, kjøkkenhage og forskjellige dyreskulpturer montert. Epler har naturlig nok en sentral plass i vår barnehage, og har også gitt navn til alle avdelingene.

Barnehagen eies av Oslo kommune, men driftes av Espira Barnehager AS. Dette betyr at vi følger opptakskriteriene til Oslo kommune og kommunens føringer i forbindelse med personalnorm, arealnorm og Oslostandarden. Utover dette driftes barnehagen ut i fra Espiras pedagogikk, barnesyn, visjon og verdier.

Ønsker du plass i barnehagen, kan du søke via samordnet opptak i Oslo kommune. Søknadsfrist er 1. mars. Link til kommunens søkeportal – HER

Personvern og cookies