Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Holmenveien du er mest fornøyd med?»

«Vi synes det er veldig hyggelig at personale alltid hilser og er hyggelige og tar seg godt av barnet vårt når h*n kommer om morgenen.»

«Fantastiske ansatte i vår avdeling. Føler at de virkelig bryr seg.»

«Fine nye lokaler. Rent og ryddig. Hyggelig personale som hilser når vi kommer om morgenen (selv om barna tilhører en annen avdeling).»

«Veldig fornøyd med personale, de er åpne, vennlige og glade i barna. Alltid god stemning, de ser barnas behov. Ellers bra med nytt bygg, supre uteområder, og fine aktivitetsrom som er stor stas.»

«Som ny i Espira barnehage må jeg si meg veldig fornøyd. Proffe og blide ansatt som setter barna i fokus på god måte. God blanding av lek og læring i godt miljø.»

«Flinke, engasjerte og blide ansatte. Fine lokaler. Høyt pedagogisk nivå»

«Mitt inntrykk er at Espira Holmenveien kobler inn pedagogikken der det er fornuftig å koble den inn, men lar også barna få være barn i fri lek uten at det nødvendigvis alltid må være en «plan» bak det hele.»

«Espira Holmenveien har et unikt ute- og inneområde med masse rom for lek og læring. De ansatte tar barna på alvor, og det er en veldig fin sammensetning av kvinner og menn.»

«Koselig personale. De vil det beste for barna. Flinke til å ta dem med på tur I nærområdet.»

Personvern og cookies